Praha 5: Charitativní fotbalový turnaj „Footbal Cup pro Radost dětem“ na Mrázovce

13.09.2021 9:15 | Tisková zpráva

Nadační fond Radost dětem uspořádal ve čtvrtek 9. září 2021 charitativní fotbalový turnaj „Footbal Cup pro Radost dětem“.

Praha 5: Charitativní fotbalový turnaj „Footbal Cup pro Radost dětem“ na Mrázovce
Foto: Praha 5
Popisek: Radní JUDr. Petr Lachnit s Lucií Šafářovou a Tomášem Plekancem před vyhlášením výsledků Footbal Cup pro Radost dětem

Turnaj se hrál v areálu Sokola Mrázovka a společenská setkání v rámci turnaje se pak konaly v prostorách NH Prague city Hotelu, jednoho z partnerů charitativní akce. Turnaj se konal pod záštitou JUDr. Petra Lachnita, radního městské části Praha 5.

Turnaje se zúčastnilo celkem osm týmů. V každém týmu se zúčastnila vždy jedna žena. Vítězem turnaje se stal tým Brand Boos.

Součástí akce byl i bohatý kulturní program, v kterém vystoupila celá řada známých osobností (patroni Nadačního fondu Radost dětem). Velkému zájmu se těšilo vlastní předání cen vítězným týmům turnaje, kterého se zúčastnila i slavná sportovní dvojice, hokejista Tomáš Plekanec a tenistka Lucie Šafářová.

Celkový výtěžek charitativního turnaje bude použit na speciální rehabilitace dětí s dětskou mozkovou obrnou.

Radost dětem založila Kateřina Wich v roce 2011 jako charitativní projekt. Jejím cílem tehdy bylo (a dodnes je) vytvořit organizaci, která bude pomáhat dětem napříč celou Českou republikou, a to především dětem s vážným onemocněním nebo dětem z dětských domovů. Dále si dala za cíl vytvořit skupinu lidí, kteří chtějí opravdu pomáhat, a to bez nároku na honorář, aby byl každý finanční dar v plné výši použit na potřeby nemocných dětí a jejich rodin. To dodržuje dodnes.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…