Praha 5: Jarní den seniorů 2013

22.05.2013 19:20

Pod záštitou zástupce starosty JUDr. Petra Lachnita pořádá Městská část Praha 5 Jarní den seniorů. V rámci Jarního dne seniorů připravil Úřad MČ Praha 5 pro své seniory společenské setkání v Paspově sále Smíchovského pivovaru.

Praha 5: Jarní den seniorů 2013
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 5

Dne 23. května si při jarním dnu seniorů příznivci populární dvojice Eva a Vašek alias Eva a Vašek Ševčíkovi přijdou v Praze 5 na své. Při této příležitosti připravil Úřad MČ Praha 5 pro své seniory malé setkání, kam jim přijdou popřát, ale především zazpívat Eva a Vašek. Posluchači se budou moci těšit na starší převzaté hudební hity ve stylu lidové písně, dechovky, country, beatu, pop music, trampských písní, ale i šlágrů 50., 60. a 70. let minulého století. Skupina Eva a Vašek vystupuje na našich pódiích téměř 20 let. Začínali lidovkami, zpívali pop a střední proud, zazpívají cokoliv od Škoda lásky až po Ave Maria. Dnes patří mezi oblíbené interprety zejména starší generace, která si na jejich koncertech ráda zazpívá, ale i zavzpomíná.

Jako host vystoupí i populární zpěvačka Eva Pilarová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Praha5.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

Pardubice získají napojení na vysokorychlostní trať

13:37 Pardubice získají napojení na vysokorychlostní trať

Správa železnic pokračuje v přípravách sítě vysokorychlostních tratí, o pokračujících pracích přijel…