Praha 5: Jarní den seniorů 2016 se koná pod záštitou Petra Lachnita

01.06.2016 9:17

Pod záštitou radního pro sociální oblast JUDr. Petra Lachnita pořádá Městská část Praha 5 Jarní den seniorů. V rámci Jarního dne seniorů připravil Úřad MČ Praha 5 pro své seniory společenské setkání ve Švandově divadle na Smíchově.

Praha 5: Jarní den seniorů 2016 se koná pod záštitou Petra Lachnita
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Lachnit

Dne 1. června si při jarním dnu seniorů příznivci populárního zpěváka Václava Neckáře přijdou v Praze 5 na své. Při této příležitosti připravil Úřad MČ Praha 5 pro své seniory malé setkání, kam jim přijde popřát, ale především zazpívat Václav Neckář a skupina Bacily. Posluchači se budou moci těšit nejen na starší hudební hity, které zaplňovaly koncertní sály v 60. a 70. a  80. letech minulého století.

Zpěvák a filmový herec Václav Neckář se proslavil jako člen pěvecké skupiny Golden Kids, kde byl společně s Helenou Vondráčkovou a Martou Kubišovou. Hrál v mnoha úspěšných filmech, například v Menzelových Ostře sledovaných vlacích, Skřiváncích na niti nebo v pohádce Šíleně smutná princezna. Nazpíval mnoho popových hitů, mezi nimi například Stín katedrál.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Nejvíce se líbila autobusová zastávka s magnoliemi, vyzdobily ji děti z Předmostí

10:28 Přerov: Nejvíce se líbila autobusová zastávka s magnoliemi, vyzdobily ji děti z Předmostí

Soutěž o nejoriginálnější jarní výzdobu autobusové zastávky zná svého vítěze. Letos kreativci vzdáva…