Praha 5: Petr Lachnit zahájil Mikulášskou šachovou nadílku

08.12.2016 9:17

Smíchovská radnice se stala v neděli 4. prosince 2016 dostaveníčkem 74 mladých milovníků hry královské, kteří v doprovodu svých nejbližších, trenérů a vedoucích, přijeli bojovat nejen na šachovnicích, ale ukázat i své umění při tvorbě masek.

Praha 5: Petr Lachnit zahájil Mikulášskou šachovou nadílku
Foto: Redakce
Popisek: Petr Lachnit, zástupce starosty Městské části Praha 5

Záštitu nad turnajem převzal JUDr. Petr Lachnit, radní pro sociální oblast Městské části Praha 5, který při zahájení turnaje hráče pozdravil a popřál jim hodně zdaru v nastávajících bojích.

Hrálo se Švýcarským systémem, kategorie do 12-ti let, 9 kol, 2x20 minut a kategorie a kategorie do 16-ti let, 7 kol, 2x25 minut na partii. Boje na špici startovního pole byly vyrovnané a tak o vítězích rozhodlo až poslední kolo. V kategorii juniorů zvítězil Jan Kunc z pořádajícího ŠK Smíchov a v kategorii žáků Adam Hruška ze Sokola Nebušice. Pěkné poháry a věcné ceny zajistil pořadatel Šachový klub Smíchov díky těm, kteří turnaj podpořili. Hráči vyjádřili svůj dík mohutným potleskem Úřadu Městské části Praha 5 za dlouhodobou podporu šachového sportu na Praze 5. Turnaj měl hladký průběh, hráče bezesporu uspokojil a svým konáním obohatil slavnostní společenskou předvánoční atmosféru v hlavním městě republiky.   

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Zvýšená daň z nemovitosti průmyslových zón pomůže městské infrastruktuře

7:04 Pardubice: Zvýšená daň z nemovitosti průmyslových zón pomůže městské infrastruktuře

Radní města Pardubic schválili návrh obecného opatření, které v souladu se zákonem stanovuje a zvyšu…