Praha 5: Petr Lachnit zahájil Šachový turnaj Jana Weisgraba

30.11.2016 9:17

V sobotu 26. listopadu vzpomenuli turnajem mladí šachisté nadějného hráče Jana Weisgraba, který ve svých jedenácti letech - pod koly automobilu- zakončil svou nadějnou kariéru.

Praha 5: Petr Lachnit zahájil Šachový turnaj Jana Weisgraba
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Lachnit

Jubilejní 15. ročník turnaje hráčů ve stáří do 15-ti let proběhl v hezkém prostředí Smíchovské radnice pod záštitou radního MČ Praha 5, pana JUDr. Petra Lachnita, který spolu s rodiči Jana Weisgraba, hráče pozdravil a popřál jim hodně zdaru ve hře.

Hrálo se Švýcarským systémem, 9 kol, 2x20 minut na partii. Dvaačtyřiceti členné startovní pole postrádalo vítěze dvou předchozích ročníků - Daniela Rouse - a v důsledku toho přežil „Putovní pohár“ svou existenci a o jeho získání budou usilovat další mladší šachové naděje. Vítězem šachového turnaje se stal Martin Varhulík z Dukly Praha.

Závěrem hráči vyjádřili svůj dík mohutným potleskem Úřadu Městské části Praha 5 za dlouhodobou podporu šachového sportu na Praze 5. Turnaj měl hladký průběh, hráče bezesporu uspokojil a svým konáním obohatil slavnostní společenskou atmosféru v hlavním městě republiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…