Praha 5: Petr Lachnit zahájil XXII. ročník šachového Turnaje kosmonautů

09.03.2020 8:38

Smíchovská radnice se stala v neděli 8. března 2020 dostaveníčkem 61 mladých milovníků hry královské, kteří v doprovodu svých nejbližších, trenérů a vedoucích, přijeli bojovat na šachovnicích ve dvacátém druhém ročníku „Turnaje kosmonautů“ o putovní ceny dvojice kosmonautů Alexeje Gubareva a Vladimíra Remka.

Praha 5: Petr Lachnit zahájil XXII. ročník šachového Turnaje kosmonautů
Foto: Praha 5
Popisek: Radní JUDr. Petr Lachnit při zahájení XXII. ročníku Šachového turnaje kosmonautů

Radní pro sociální oblast Městské části Praha 5 JUDr. Petr Lachnit při zahájení turnaje hráče pozdravil a popřál jim hodně zdaru v nastávajících bojích.

Hrálo se Švýcarským systémem, 7 kol 2x25 minut na partii u juniorů, 9 kol 2x 20 minut u žáků. Boje na špici startovního pole byly vyrovnané, a tak o vítězi rozhodlo až poslední kolo. Pěkné poháry a věcné ceny zajistil pořadatel Šachový klub Smíchov díky těm, kteří turnaj podpořili.

Hráči vyjádřili svůj dík mohutným potleskem Úřadu Městské části Praha 5 za dlouhodobou podporu šachového sportu na Praze 5. Turnaj měl hladký průběh, hráče bezesporu uspokojil a svým konáním obohatil slavnostní společenskou atmosféru v hlavním městě republiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…