Praha 5: Petr Lachnit zahájil fotbalový Santoška cup

14.06.2017 10:05

Dne 10. června 2017 se pod záštitou JUDr. Petra Lachnita, radního MČ Praha 5, uskutečnil již 4. ročník turnaje v malé kopané Santoška cup. Jednodenní turnaj pro 8 týmů uspořádala DTJ Santoška za finanční podpory Městské části Praha 5.

Praha 5: Petr Lachnit zahájil fotbalový Santoška cup
Foto: Praha 5
Popisek: JUDr. Petr Lachnit, radní MČ Praha 5

Od začátku turnaje byla zřetelná vysoká sportovní úroveň. Každý tým bojoval jak o v pořadí čtvrtý zápis na putovní pohár DTJ Santoška, tak i o velmi atraktivní ceny, jejíchž součástí byla i sportovní výbava jako např. oficiální fotbalový míč letošního finále Ligy mistrů nebo rozlišovací fotbalové dresy.

Na 1. místě se umístil tým Ještěrky, na 2. místě Mladý FC Praha a na 3. místě Fraktury z Podskalské Zároveň byla vyhlášená kategorie nejlepší střelec, ve které získal ocenění Alexander Matikie a kategorie nejlepší brankář, kterým byl na turnaji Václav Heřmánek.

DTJ Santoška uspořádáním turnaje přispěla k podpoře aktivit u rekreačních sportovců, včetně vytvoření možnosti prezentace týmů a zhodnocení jejich sportovního úsilí na neprofesionální úrovni a pokračování v obnovené tradici konání turnaje v malé kopané v Městské části Praha 5.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Do Afriky poputují více než dvě stovky kol

13:05 Hradec Králové: Do Afriky poputují více než dvě stovky kol

Město Hradec Králové se v září loňského roku připojilo k iniciativě Kola pro Afriku. S pomocí občanů…