Praha 5: Petr Lachnit zve na Pohádkový les na Barrandově

19.04.2017 9:16

Máte rádi večerníčkovské pohádky? Chcete si hrát a dobře se pobavit? Vstupte alespoň na jeden den do pohádky za televizní obrazovku. Společnost Velká dobrodružství a MČ Praha 5 připravili na sobotu 22. dubna 2017 od 10-17 hodin speciální večerníčkovský Pohádkový les.

Praha 5: Petr Lachnit zve na Pohádkový les na Barrandově
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Lachnit

Na dvoukilometrové trase na Vás i Vaše děti budou čekat pohádkové postavy z Krkonoš, panenka v sukýnce z máků, známí bratři nešikové v roláku, skřítkové z Pařezové chaloupky, spolužáci z 3.B. a další oblíbené postavičky. Děti budou u každé z nich plnit různé úkoly: lovit larvy z mraveniště, donést zrnka máku ke staré makovici, pomůžou zatlouct popletům hřebík, najdou uplakané zlatovlasé víle penízky, které ztratila na louce? Po splnění všech úkolů dostanou malí poutníci dárek z truhly u Stromu splněných přání.

Trasa Pohádkového lesa  začíná v Lamačově ulici V Praze 5 na Barrandově, vstup je zdarma.

Záštitu nad akcí převzal radní MČ Prahy 5 JUDr. Petr Lachnit.

Návštěvníkům akce se na startu představí i Taxík Maxík sloužící seniorům ve službách Centra sociální a ošetřovatelské pomoci Praha 5 a v cíli Vám ukáží své umění asistenční psi z neziskové organizace Helppes pod vedením Zuzany Daušové

Více informací a informace k registraci najdete na stránkách pořádající společnosti Velká dobrodružství (www.veldo.cz) nebo na facebook Velká dobrodružství.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…