Praha 5: Petr Lachnit zve na pohádkový les v Parku Cibulka

30.08.2013 8:26

Čarodějnice a strašidla budou na děti číhat v Parku Cibulka. Blíží se podzim a s ním i doba, kdy ze svých brlohů začínají vylézat ježibaby, čarodějnice, loupežníci a mezi komíny starých smíchovských domů se vynořují duchové, strašidla a bílé paní! Chcete se krásně bát a dobře pobavit?

Praha 5: Petr Lachnit zve na pohádkový les v Parku Cibulka
Foto: Redakce
Popisek: Petr Lachnit, zástupce starosty Městské části Praha 5

Městská část Praha 5, pod záštitou JUDr. Petra Lachnita, 1. zástupce starosty MČ Praha 5 a společnost Velká dobrodružství letos připravili v neděli 8. září od 13 hodin do 17,30 hodin speciální strašidelný pohádkový les. Na dvoukilometrové trase na vás i vaše děti budou číhat nejrůznější strašidla z pohádkové říše.

Děti budou u každého z nich muset plnit úkoly. Komu se podaří vysvobodit z hadího zakletí krásnou princeznu? A kdo pomůže pirátovi najít ztracený poklad?

Kdo zachrání lesního skřítka Mecháčka a kdo nasytí Ptáka Noha? Po splnění všech úkolů dostanou malí poutníci dárek z truhly u Stromu splněných přání.

Trasa výletu začíná u rozhledny nedaleko ulice U lesíka a končí u Čínského pavilonu nad ulicí Nad Hliníkem. Přijďte za jakéhokoliv počasí a oslavte s námi začátek školního roku.

V průběhu akce bude pro návštěvníky připraven i doprovodný program s předvedením techniky Městské policie a ukázkou výcviku koní Městské policie, které si děti budou moci pohladit. Doprovodný program bude na louce pod Čínským pavilonem v cíli cesty.

Akce nabízí dětem prožít příjemné odpoledne plné soutěží a zábavy s pohádkovými bytostmi.

Pokud nechcete čekat na startu frontu, zaregistrujte se na konkrétní hodinu na webových stránkách pořádající agentury Velká dobrodružství www.veldo.cz.

Zde také najdete mapku cesty i pokyny, jak se ke startu dostat. Registrace není povinná.
 
Těšíme se na vás!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Praha5.cz

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…