Praha 5: Podzim v Komunitním centru Louka

02.10.2018 8:36

"Od října jsme pro vás v Komunitním centru Louka připravili nejen pravidelné kurzy, ale i mnoho dalších besed, dílniček a zajímavých setkání, stačí si vybrat z programu centra," uvádí radní JUDr. Petr Lachnit.

Praha 5: Podzim v Komunitním centru Louka
Foto: Praha 5
Popisek: Podzim v Komunitním centru Louka

Začátkem měsíce, dne 4. října ve 13 hodin, zahájíme naše designerské workshopy s dekoratérkou, paní Jitkou Honzákovou. Tentokrát si vytvoříme netradiční technikou mýdlo z mýdlových vloček a vlny. Vlna jako přírodní materiál nás totiž bude provázet i během dalších našich setkání 8. a 29. listopadu. Vyrábět se budou drobné dárky pro radost a inspiraci. V podobném duchu jsou laděné i další dílničky, kdy si vyrobíme svícny na slavnostní stůl. Využijeme opět neobvyklou techniku, a to skleněnou mozaiku se zdobením krajkovými stuhami.

Zatím máme podzim, ale připravujeme se samozřejmě i na podzimní a vánoční dílny a workshopy již nyní. Ale od bytového designu a netradičních technik se vraťme k dalším připravovaným říjnovým kurzům. Na vaše přání jsme ve spolupráci s oblíbenou lektorkou Jitkou Sůsovou připravili ucelený kurz grafologie. Zájemci se seznámí se základy psychologie osobnosti, rozboru textu a porozumění formy a způsobu písma. V průběhu kurzu si vyzkoušíme postupy rozboru písma, seznámíme se s jednotlivými grafologickými znaky a jejich vzájemnou kombinací v písmu. Absolventi získají svůj pohled na vlastní písmo a budou mu i sobě lépe rozumět. Zájemci o tento kurz se již nyní mohou závazně přihlašovat. Zájemce o grafologii upozorňujeme, že vzhledem k náplni jednotlivých lekcí není možné přihlášení pouze na jednotlivá setkání, ale na všechny na sebe navazující kurzy, a to dne 8. října, 22. října, 5. listopadu a 19. listopadu od 15 do 16:30 hodin.

Dále pro vás připravujeme fotografické kurzy, opět pod vedením odborných lektorů. Pokračovat budeme pro velký zájem v seminářích s medicínskou tematikou. Tentokrát se zaměříme na preventivní medicínu, zdravý životní styl a na zajímavé tematiky z oblasti terapeutické. Dozvíme se něco i o dlouhověkosti. Navštíví nás odborníci, kteří s vámi budou diskutovat a zodpovídat vaše dotazy z oblasti zdraví, psychologie a psychoterapie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…