Praha 5: Přihlaste se do nového ročníku Senior akademie

02.01.2019 8:38

Městská část Praha 5 připravila ve spolupráci s Městskou policií hl. m. Prahy nový, již sedmý cyklus dvouhodinových vzdělávacích přednášek z oblasti prevence kriminality "Senior akademie", určený pro všechny aktivní seniory s trvalým bydlištěm v Praze 5. Záštitu nad letošním ročníkem převzal radní pro bezpečnost MČ Praha 5 JUDr. Petr Lachnit.

Praha 5: Přihlaste se do nového ročníku Senior akademie
Foto: Praha 5
Popisek: Radní Petr Lachnit zahajuje 6. ročník bezpečnostní Seniorakademie

Senior akademie je cyklus vzdělávacích programů z oblasti prevence kriminality, zaměřený na ochranu života, zdraví a majetku. Přednášky budou zpestřeny praktickými ukázkami, promítáním instruktážních filmů i diskusemi k probíranému tématu. V rámci cyklu jsou zajištěny také zajímavé exkurze.

Bezplatný přednáškový cyklus se bude konat 1x týdně od 27. února do května 2019; je určen především pro seniory. Jeho cílem je naučit zájemce zvládat různé krizové situace, možnost poznat základní projevy protiprávního jednání, formy domácího násilí, drogové závislosti či činnost různých rizikových uskupení. Přednášet budou pracovníci útvaru prevence Městské policie hl. m. Prahy.

Akademii připravujeme pro maximálně 50 osob s trvalým bydlištěm na území MČ Praha 5. Během akademie je zajištěno malé občerstvení. Při slavnostním ukončení celého cyklu obdrží všichni účastníci pamětní list a drobné dárkové předměty.

Pokud máte zájem zúčastnit se tohoto zajímavého a současně i poučného cyklu přednášek, kontaktujte Václava Konečného, tel. č.: 257 000 265, e-mail ZDE, nebo osobně v pondělí a ve středu mezi 8. a 18. hodinou v budově Úřadu MČ Praha 5, nám. 14. října 1381/4, 2. patro, kancelář č. 215.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…