Praha 5 vybrala pečovatelku roku

19.12.2016 13:01

Dne 15. prosince 2016 zahájil zástupce starosty MČ Praha 5 pan Bc. Lukáš Herold a radní JUDr. Petr Lachnit ve spolupráci s Centrem sociální a ošetřovatelské pomoci Praha 5 a sociálním odborem Úřadu MČ Praha 5 nominaci na pečovatelku roku 2016 Prahy 5.

Praha 5 vybrala pečovatelku roku
Foto: praha5.cz
Popisek: Komunitní centrum Prádelna Prahy 5

Odborná porota pod vedením Bc. Lukáše Herolda a JUDr. Petra Lachnita vybírala v Komunitním centru Prádelna celkem z 8 pečovatelek, které pracují v jednotlivých střediscích příspěvkové organizace Centra sociální a ošetřovatelské pomoci Praha 5. Nejprve proběhla prezentace vybraných pečovatelek, které se porotě jednotlivě představily a ve svých příspěvcích přiblížily svou práci pečovatelky, která je velmi náročnou profesí. Hovořily o svých zkušenostech a motivaci, ale i nápadech a trendech v pečovatelské práci. Vítěznou pečovatelkou roku 2016 na městské části Praha 5 se stala paní Eva Hatleová, která pracuje jako pečovatelka Domu sociálních služeb s odlehčovací pobytovou službou Centra sociální a ošetřovatelské pomoci Praha 5.

Záštitu nad akcí převzal zástupce starosty MČ Praha 5 pan Bc. Lukáš Herold a radní pro sociální oblast JUDr. Petr Lachnit.

Pro zaměstnance příspěvkové organizace Centra sociální a ošetřovatelské pomoci Praha 5 je dnešní nominace spojená s  tímto slavnostním aktem nejen krátkým zastavením a zamyšlením nad smyslem práce pečovatelky, ale i poděkováním za velmi náročnou práci, která je skutečným posláním a mnohdy vyžaduje i určitou dávku sebeobětování.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: V cykloparku byl dokončen už čtvrtý singletrail, dlouhý skoro sedm kilometrů

19:06 Aš: V cykloparku byl dokončen už čtvrtý singletrail, dlouhý skoro sedm kilometrů

V lesním terénu vrchu Háj byla nedávno dokončena stavba sedm kilometrů dlouhé přírodní trasy pro vyz…