„K desátému výročí zahájení prvních velkých farmářských trhů v Praze připravujeme refrešovaný koncept Farmářských trhů s důrazem na představení českých regionálních potravin a jejich dodavatelů, ekologii a vzdělávání dětských návštěvníků v našem projektu Malý farmář,“ říká jedna z organizátorek Andrea Vodňanská.
Sortiment trhů je pečlivě vybírán a doplňován, o trhy se stará početný tým lidí, který oslovuje nové prodejce, sestavuje sortiment trhů, sleduje nové trendy, koncipuje doprovodný program a tematické akce, chod dětského koutku se vzdělávacími aktivitami a každý pátek trhy staví a v sobotu po trhu zase uklízí.
„Farmářské trhy na Kulaťáku už dávno nejsou jen místem, kde se prodává čerstvá zelenina, maso a pečivo z venkova. Vnímáme je jako společensko – kulturní akci, která v průběhu let získala velkou oblibu veřejnosti a vydobyla si u ní významný respekt,“ konstatuje místostarosta Prahy 6 Jan Lacina /STAN/, který má v radě městské části farmářské trhy na starosti.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV