Praha 8: Informace o bigboardech v Holešovičkách

10.05.2018 8:32

V těchto dnech se šíří na sociálních sítích výzva spolku Holešovičky pro lidi k participaci na odstranění dvou bigboardů v Holešovičkách. Spolek argumentuje zejména orientací bigboardů takovým, způsobem, že obyvatelům Holešoviček svítí přímo do oken.

Praha 8: Informace o bigboardech v Holešovičkách
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 8

Stavební úřad Prahy 8 na základě podnětů provedl interní kontrolu souvisejících spisů. Vzhledem k tomu, že spisy nebyly k dispozici na pracovišti Stavebného úřadu Prahy 8, byly ve spolupráci s Odborem kanceláře tajemníka, odd. správy dokumentů a ochrany informací výše uvedené dokumenty dohledány v centrálním archívu MČ Praha 8 v Čimicích.

Obě stavby jsou stavby dočasné s dobou trvání do konce roku 2019.

MČ Praha 8 si dovoluje informovat, že obě stavby byly řádně umístěny územním rozhodnutím dne 22. září 2008 a povoleny Souhlasem s provedením ohlášené stavby ze dne 2. prosince 2008. Výměna pravé strany bigboardu na pozemku par. č. 661/3 k. ú. Libeň místo plochy polepové s nasvětlením za světelnou obrazovku byla dodatečně povolena 21. září 2010.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…