Praha 8 uspořádala již tradiční Dušičkový večer

08.11.2021 16:43 | Tisková zpráva

Libeňský zámek v městské části Praha 8 v sobotu odpoledne obsadila strašidla. Dušičkový večer v Praze 8 byl opět opředen tajuplnou atmosférou. Městská část akci pořádala již po šesté. Jako každý rok si večer užívají hlavně ti nejmenší, pro které bylo připraveno bohaté vyžití.

Praha 8 uspořádala již tradiční Dušičkový večer
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 8

Na zámeckém nádvoří byly pro veřejnost k dispozici prodejní stánky, které nabízely širokou škálu produktů, od občerstvení, až po dárkové předměty. Návštěvníci mohli dále využít mimo jiné i výtvarné dílny či fotokoutek.

Hlavním lákadlem však byly bezesporu prohlídky samotného zámku, kde na děti i dospělé čekala strašidelná setkání s různými tajuplnými postavami. Akce se každoročně těší velkému zájmu veřejnosti. Přišlo přes tisíc návštěvníků a 870 z nich využilo komentované prohlídky zámku.

V maskách přišli kromě organizátorů i někteří návštěvníci, což strašidelnou atmosféru večera ještě více podporovalo. Dušičkový večer v Praze 8 každoročně nabízí spojení radosti z krásně stráveného večera a lehké dávky příjemného strachu.

Bohatá a originální dýňová výzdoba nádvoří zámku byla zapůjčena z Botanické zahrady Praha. Dnes budou dýně převezeny do ZOO Praha, kde poslouží jako krmivo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.