Praha: Krizový štáb zajistí školám a domovům pro seniory balenou vodu

25.05.2015 16:34

V návaznosti na požadavek Městské části Praha 6 Krizový štáb hlavního města Prahy zajišťuje školám a domovům pro seniory zasaženým mimořádnou událostí dodávky balené vody v celkové hodnotě 50 tisíc korun. Tato prosba vzešla po odpoledním jednání krizového štábu MČ Prahy 6.

Praha: Krizový štáb zajistí školám a domovům pro seniory balenou vodu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova pražského magistrátu

„Podpora městské části, a to nejen v materiální rovině, která je od včerejšího dopoledne zasažená kontaminovanou vodou, je naším primárním úkolem. Uvolnili jsme proto z rozpočtu Prahy prozatím 50 tisíc korun, abychom v co nejkratší době zajistili dodávky pitné vody pro potřeby škol a domovů pro seniory. Pevně věříme, že se situace s pitnou vodou vrátí do normálu co nejdříve,“ uvedl radní pro oblast bezpečnosti Libor Hadrava a dodal, že radní hlavního města se aktuálním stavem a případnými opatřeními, které bude nutné do budoucna přijmout, budou zabývat na svém nejbližším zasedání, tedy zítra.

Členové Krizového štábu hlavního města Prahy jsou se zástupci Městské části pro Prahu 6 v intenzivním kontaktu již od nedělního dopoledne, kdy obdrželi vůbec první zmínku o podezření na snížení kvality pitné vody.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf nechá zateplit panelový dům v ulici Karolíny Světlé, práce začnou během léta

11:33 Varnsdorf nechá zateplit panelový dům v ulici Karolíny Světlé, práce začnou během léta

Šestnáct milionů korun má město připraveno v rozpočtu na zateplení panelového domu v ulici Karolíny …