Praha: Náměstek primátora zřídil informační email pro podněty ke zlepšení veřejné dopravy

10.05.2012 17:10

Od začátku měsíce může odborná veřejnost i Pražané posílat náměty na zkvalitnění veřejné dopravy na email hlavního města doprava@praha.eu. Praha: Náměstek primátora zřídil informační email pro podněty ke zlepšení veřejné dopravy

Praha: Náměstek primátora zřídil informační email pro podněty ke zlepšení veřejné dopravy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pražský hrad

Se zajímavými podněty pro zlepšení pražské dopravy, včetně fungování Dopravního podniku, tak bude touto cestou možné přijít přímo za náměstkem primátora pro oblast dopravy Josefem Noskem (ODS).

„V Praze žije poměrně velká komunita lidí, která se o fungování veřejné dopravy zajímá. Jde o zaměstnance Dopravního podniku nebo občany, kteří aktivně a rádi využívají hromadnou dopravu v metropoli. Jejich zajímavé postřehy, i když na každý jednotlivě nebudeme moci reagovat, rádi použijeme pro zkvalitňování služeb veřejné dopravy," uvedl náměstek primátora Josef Nosek.

Koncepce aktuálně připravovaná náměstkem pro dopravu by se měla týkat využívání chytrých a kvalitních forem veřejné dopravy a měla by přilákat daleko větší počet uživatelů veřejné dopravy. Snížení osobní automobilové dopravy ve městě by pak mělo výrazný vliv na zlepšení kvality života Pražanů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Magistrát hl.m. Prahy

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…