Praha: Radní Hadrava jednal v Řepích o ubytování osob v případě mimořádné události

13.02.2015 15:00

Radní hl. m. Prahy pro bezpečnost Libor Hadrava jednal se starostkou Městské části Praha 17 – Řepy Jitku Synkovou o možnosti vytvoření azylového prostoru pro cca 20 osob v tamní nově otevřené hasičské zbrojnici.

Praha: Radní Hadrava jednal v Řepích o ubytování osob v případě mimořádné události
Foto: Hans Štembera
Popisek: Na pražském magistrátu pokračuje reorganizace

„Jedná se o prvotní počin v záměru zajistit ubytování pro potřebné osoby v případě vzniku nenadálé mimořádné události,“ říká Libor Hadrava s tím, že se v tomto směru připravuje dohoda o spolupráci mezi Hlavním městem Prahou a Městskou částí Praha - Řepy.

Dále radní Libor Hadrava jednal se starostkou Městské části Praha - Zličín Martou Koropeckou o záměru vybudovat v této městské části novou hasičskou zbrojnici. Na tomto jednání řešil také otázku demolice starého dřevěného objektu (bývalé skladovací haly) stojící nedaleko Domu s pečovatelskou službou ve Zličíně. Objekt je ve stavu, kdy představuje v této lokalitě bezpečnostní riziko, zejména z hlediska případného požáru. V neposlední řadě se projednávala nabídka Městské části Praha - Zličín, týkající se využití vlastního vodního zdroje (studny), který by mohl být zařazen do Krizového plánu Hlavního města Prahy ve prospěch občanů v této oblasti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Magistrát hl.m. Prahy

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Jak je to ve skutečnosti s daní z nemovitosti?

16:31 Jihlava: Jak je to ve skutečnosti s daní z nemovitosti?

Od roku 2009 s daní z nemovitých věcí městské zastupitelstvo nehýbalo. K částečnému navýšení se odho…