Praha bezpečně online 2015

19.11.2015 20:18

V rámci projektu Praha bezpečně online pořádají Národní centrum bezpečnějšího internetu (NCBI) a Magistrát hl. m. Prahy dvě zajímavé akce. První – festival KyberFest - je určena široké veřejnosti, druhá – Konference KYBERPSYCHO - především odborníkům.

Praha bezpečně online 2015
Foto: Hans Štembera
Popisek: Praha

Festival KyberFEST se uskuteční ve dnech 20. - 21. listopadu v Městské knihovně v Praze na Mariánském náměstí. Nabídne soutěže, workshopy, diskusní panely, stánky veřejných i soukromých institucí zabývajících se online safety, gaming zone a mnoho další zábavy včetně divadelního představení a koncertu. K dispozici budou také čtyři odborná poradenská centra – Horké linky NCBI, Linky pomoci NCBI, Policie ČR a CZ.NIC. Podrobnosti o programu tohoto dvoudenního festivalu jsou k dispozici na http://www.saferinternet.cz/kyberfest/605-o-festivalu.html .

Konference KYBERPSYCHO 2015 se bude konat v pondělí 23. listopadu na půdě Magistrátu hl. m. Prahy v budově Nové radnice na Mariánském náměstí. Je určena především řídícím a pedagogickým pracovníkům, školním metodikům prevence, koordinátorům prevence, asistentům prevence kriminality a dalším pracovníkům, kteří se zabývají problematikou kyberkriminality a elektronického násilí. 

Komerční zpráva

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice získají napojení na vysokorychlostní trať

13:37 Pardubice získají napojení na vysokorychlostní trať

Správa železnic pokračuje v přípravách sítě vysokorychlostních tratí, o pokračujících pracích přijel…