Praha kvůli stoupající hladině Vltavy uzavře náplavky

29.05.2014 11:00

Vzhledem k situaci na vodních tocích v povodí Vltavy a stoupajícímu průtoku vody ve Vltavě v Praze, je nutné učinit preventivní protipovodňová opatření. V odpoledních hodinách budou uzavřeny náplavky na území Městských částí Praha 1 a 2 v úseku od nábřeží Ludvíka Svobody po Výtoň a v Praze 5 na dvou sjezdech u loděnice nad Palackého mostem.

Praha kvůli stoupající hladině Vltavy uzavře náplavky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pohled přes Vršovice na Pražský hrad

Magistrát hl. m. Prahy žádá řidiče aut zaparkovaných na náplavkách, aby je do odpoledních hodin odvezli, poté budou případná parkující vozidla odtažena Správou služeb hl. m. Prahy na odtahová parkoviště. Uvedené odtahy jsou prováděny bezplatně.  Majitelé si vozidla mohou vyzvednout na příslušných odtahových parkovištích bez úhrady za odtah a parkovné.

Průtok ve Vltavě v Malé Chuchli byl v 9 hodin 341 m3/s a předpokládá se, že v odpoledních hodinách budou dosaženy hodnoty průtoku 1. stupně povodňové aktivity, tj. 450m3/s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Magistrát hl.m. Prahy

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…