Přerov: Děti, písek, bagry, lopatky, kyblíky a formičky... Letní pískovaná se povedla

29.07.2022 16:58 | Tisková zpráva

Dovádění v písku si užily děti v Michalově. Kromě stavění hradů, kopců a tunelů se mohli malí návštěvníci i se svými rodiči zapojit do her a soutěží. Letní pískovanou pro ně připravil přerovský magistrát.

Přerov: Děti, písek, bagry, lopatky, kyblíky a formičky... Letní pískovaná se povedla
Foto: prerov.eu
Popisek: Přerovské Horní náměstí

Halda písku, kterou do parku navezly technické služby, a na něm v rukou dětí bagry, lopatky, kyblíky a formičky – tak to dnes od desíti ráno do dvou odpoledne vypadalo před bistrem U Králíčka, kam se přišli pobavit nejmenší Přerované. 

Anketa

Podporujete zavedení eura v ČR? (Ptáme se od 25. 7. 2022)

hlasovalo: 39127 lidí
Úředníci se kvůli dětem převlékli do masek, které jim měly na jednotlivých soutěžních stanovištích zpříjemnit pohádkovou cestu. K vidění tu byl vodník, pirát, Červená Karkulka, víla i princezna, s jejichž pomocí zdolávali malí soutěžící zábavné úkoly - a za jejich splnění na ně pak čekala odměna.  

Akce se uskutečnila v rámci projektu „Přerov přátelský rodinám s dětmi“, se kterým město získalo v celorepublikové konkurenci 2. místo a část peněz, které byly součástí výhry, byla využita i na letní pískovanou. Další plánovanou akcí je S úsměvem do školy, na tu si ale školáci musejí počkat až do 1. září. Konat se bude od 15 do 18 hodin v areálu loděnice a děti tu mohou dovádět s klauny z Balónkova, podívat se na práci hasičů či psovodů, čekají na ně i projížďky po Bečvě a vystoupení Železného Zekona.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…