Přerov: Dva a půl milionu korun do sportu. Takovou částku navrhli radní

09.10.2020 10:02

Pro finanční podporu vrcholového a výkonnostního sportu zvedli ruku přerovští radní – navrhují, aby sportovcům bylo v roce 2021 přispěno částkou 2 a půl milionu korun. Konečné slovo ještě bude patřit zastupitelům, kteří se sejdou 19. října.

Přerov: Dva a půl milionu korun do sportu. Takovou částku navrhli radní
Foto: prerov.eu
Popisek: Přerovské Horní náměstí

Pokud tento program odsouhlasí, mohou sportovci a sportovní kluby podávat od 23. listopadu do 4. prosince žádosti. Tiskopisy budou k dispozici od konce října v Městském informačním centru, na odboru sociálních věcí a školství nebo na webu města - a místem pro podání žádosti se stane podatelna na adrese Bratrská 34.

„Dotační program je zaměřený na podporu sportovních klubů a spolků, jejichž dospělí sportovci reprezentují Přerov na vrcholové a výkonnostní úrovni v nadregionálních soutěží,“ osvětlil náměstek přerovského primátora Petr Kouba. Jak dále upřesnil, program myslí i na organizaci a realizaci významných sportovních akcí pro dospělé na národní a mezinárodní úrovni, které zpropagují město v médiích či na sociálních sítích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…