Přerov: Na Návsi v Žeravicích budou mít do podzimu moderní osvětlení

11.03.2020 17:57

Místní část Žeravice čeká letos rekonstrukce veřejného osvětlení v ulici Náves. Práce budou zahájeny v prvních jarních dnech a s ukončením se počítá v průběhu října. Kasu města bude tato akce stát milion 842 tisíc korun.

Přerov: Na Návsi v Žeravicích budou mít do podzimu moderní osvětlení
Foto: prerov.eu
Popisek: Přerovské Horní náměstí

„Osvětlení uličního prostoru bude zajišťovat sedmnáct stožárů veřejného osvětlení a dvacet nově umístěných LED svítidel – část jich bude na sloupech ČEZu,“ uvedl náměstek přerovského primátora Michal Zácha. Souběžně s těmito pracemi budou do prováděných výkopů uloženy rozvody veřejného rozhlasu a nové stožáry mají být osazeny deseti ampliony veřejného rozhlasu.

Město Přerov touto investicí reagovalo na oznámení společnosti ČEZ, která už v roce 2016 avizovala změnu technického řešení distribuční soustavy. Prakticky to znamená, že podpěrné body - umístěné na rodinných domech a betonových sloupech v ulici Náves - se tímto stanou minulostí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…