Přerov: Na dva týdny se uzavře silnice na Osmeku, řidiči mohou jezdit přes Výstaviště

01.11.2019 13:07

Vodovody a kanalizace Přerov postupují v ulici Za Mlýnem dál s pracemi na rekonstrukci kanalizačního sběrače.

Přerov: Na dva týdny se uzavře silnice na Osmeku, řidiči mohou jezdit přes Výstaviště
Foto: prerov.eu
Popisek: Přerovské Horní náměstí

V pondělí 4. listopadu začnou opravovat mostek nad Strhancem, který se nachází před budovou Policie. Tato akce si vyžádá až do neděle 17. listopadu uzavírku blízké silnice v křižovatce ulic Osmek a Za Mlýnem.

Lidé z této části Přerova ale nemusejí zoufat, protože zástupci města pro ně vyjednali takovou objízdnou trasu, aby se co nejrychleji dostali autem ke svým domovům – a nemuseli podstupovat mnohakilometrovou objížďku. „Podařilo se nám dohodnout s majiteli areálu, firmami Emos a Norsol, aby po dobu těchto dvou týdnů umožnili rezidentům průjezd přes Výstaviště,“ řekl radní pro dopravu Tomáš Navrátil. Zdůraznil přitom prosbu, aby řidiči plně respektovali dopravní značení, protože se budou nacházet na soukromém pozemku. A počítat musejí i s tím, že v neděli 10. listopadu se bude na Výstavišti konat Setkání chovatelů, takže od půlnoci do dvou hodin odpoledne nebude průjezd areálem možný.

V době této uzavírky nebudou obslouženy dvě autobusové zastávky – u zemědělské školy a u sokolovny, druhá jmenovaná je kvůli investici společnosti Vak mimo provoz už delší dobu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

7:37 Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

V rámci letošních oslav 770 let od první písemné zmínky o našem městě jsou pořádány akce v duchu OSL…