Přerov: Přírodní koberec opět pokryje betonové náměstí

12.10.2017 10:01

Už podruhé se roztáhne na přerovském Masarykově náměstí koberec, který bude vonět hořkou vůní podzimu. Na zemi bude ve středu 1. listopadu vytvořen obrazec z nejrůznějších přírodních materiálů - dýní, šišek, listů, větví, plodů ovoce i zeleniny, kaštanů či šípků... Jaký motiv se tentokrát vetkne „do dlažby“, je prozatím tajemstvím pořadatelů.

Přerov: Přírodní koberec opět pokryje betonové náměstí
Foto: prerov.eu
Popisek: Přerovské Horní náměstí

„Loni tu z přírodnin vznikl strom, který se stal ozdobou betonové plochy. V podobném duchu máme v plánu pokračovat i letos. Chceme zapojit do tvoření také Přerovany, takže zveme ke společnému dílu na náměstí všechny lidi, kteří jsou ochotní, šikovní, hraví a mají fantazii. Zapojit se může každý,“ říká jedna z pořadatelek Marta Jandová.

Aby koberec z darů přírody mohl vzniknout, potřebují organizátoři dostatek materiálu. Prosí proto Přerovany, aby nosili přírodniny od pondělí 16. října do Výstavní síně Pasáž v Kratochvílově ulici. Kdo bude chtít, může je donést i přímo na místo v den konání akce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…