Přerov získal druhou cenu hejtmana Olomouckého kraje za společenskou odpovědnost

15.11.2023 10:32 | Tisková zpráva

Olomoucký kraj ocenil subjekty, organizace, obce i živnostníky, kteří se chovají společensky odpovědně, tedy dělají pro společnost, své partnery, zaměstnance či životní prostředí víc, než jim ukládá zákon. Ocenění se předávalo v pondělí 13. listopadu v Červeném kostele v Olomouci.

Přerov získal druhou cenu hejtmana Olomouckého kraje za společenskou odpovědnost
Foto: prerov.eu
Popisek: Přerovské Horní náměstí

Druhou cenu v soutěži Olomouckého kraje získalo za obce s rozšířenou působností město Přerov. Na prvním místě se umístila Olomouc, třetí příčka patřila Jeseníku. „Vloni byl Přerov bronzový, letos si tedy se stříbrnou příčkou polepšil. Jsem přesvědčený, že našim občanům nabízíme kvalitní služby – a umístění v třetím ročníku této soutěže je toho důkazem,“ řekl primátor Přerova Petr Vrána. Dotazníky posuzovali certifikovaní manažeři společenské odpovědnosti a vítěze vybírala speciálně složená porota. Ta hodnotila různé stránky života města. Od toho, jak se magistrát stará o své zaměstnance, jak pečuje o jejich odborný růst, přes to, jak otevřeně se chová k občanům s důrazem na zveřejňování informací k rozpočtu a zakázkám – až třeba po otázky, jaké dělá aktivity pro podporu životního prostředí. Cenu z rukou krajských radních Aleše Jakubce a Jana Žůrka převzaly vedoucí Kanceláře primátora Daniela Novotná a tisková mluvčí města Lenka Chalupová.

Čestné uznání za účast v soutěži získala z Přerova ještě i společnost Precheza.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Pravda o zeleném šílenství pro ĆR

Pane Fialo, díky za vaši iniciativu, tak, aby se občané dozvěděli pravdu. Jen mě mrzí, že konference proběhne v poslanecké sněmovně , tyto opravdové odborníky bychom měli slyšet v diskusi bud ve veřejnoprávní české televizi, kterou si všichni platíme, nebo v jiné komerční televizi, ale obávám se, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dvůr Králové nad Labem: Revitalizace sídliště v ulici Karolíny Světlé potrvá 17 týdnů

16:31 Dvůr Králové nad Labem: Revitalizace sídliště v ulici Karolíny Světlé potrvá 17 týdnů

Plánovaná revitalizace sídliště v lokalitě ulice Karolíny Světlé odstartuje v pondělí 3. června 2024…