Příbram: Aquapark po předběžných tržních konzultacích

15.01.2022 11:28 | Tisková zpráva

Rekonstrukce aquaparku se plánuje několik let. Původní „velký“ projekt byl upraven, byly vypořádány připomínky veřejnosti, proběhly předběžné tržní konzultace a nyní zastupitelé projednají maximální možnou nabídkovou cenu díla.

Příbram: Aquapark po předběžných tržních konzultacích
Foto: Honza Groh
Popisek: Václavské náměstí v Příbrami

Příbramský aquapark je ve stavu, kdy není možné jeho rekonstrukci dále odkládat. „Na základě zprávy ředitele Sportovních zařízení Příbram je jasné, že bez připravené rekonstrukce není možné aquapark dále provozovat. Počet nutných oprav se neustále navyšuje, opravy jsou stále komplikovanější což se projevuje i v ekonomické stránce. Projekt rekonstrukce je upraven, vydaná jsou všechna potřebná povolení a posledním krokem je vyhlášení výběrového řízení na dodavatele stavby. Podle předběžných tržních konzultací je potřeba, s ohledem na současnou situaci, zvýšit limitní částku, za kterou by měly být předloženy nabídky na rekonstrukci. 

O tomto navýšení budou jednat zastupitelé na svém pondělním jednání s tím, že návrh je 350 milionů korun,“ uvedl starosta Jan Konvalinka a dodal, že po schválení zastupitelstvem města dojde k vyhlášení výběrového řízení tak, aby mohla být rekonstrukce zahájena co nejdříve.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Část Vrbenské ulice čeká kompletní obnova, náhradní MHD je zajištěna

7:37 České Budějovice: Část Vrbenské ulice čeká kompletní obnova, náhradní MHD je zajištěna

V květnu začne kompletní rekonstrukce 230 metrů dlouhého úseku ulice Vrbenská v místě od křižovatky …