Příbram: Město pořádá kurz sebeobrany pro ženy

15.03.2018 20:35

Stejně jako vloni, tak i letos pořádá Městská policie Příbram ve spolupráci s městem pro příbramské ženy a dívky (15+) kurz sebeobrany. Začíná 28. března a potrvá 10 týdnů.

Příbram: Město pořádá kurz sebeobrany pro ženy
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

Dvouhodinové lekce budou probíhat každou středu od 17.30 do 19.30 hodin, frekventanti se budou scházet v tělocvičně v areálu bývalé 8. ZŠ (Žežická ulice).

Během výcviku se ženy pod vedením zkušeného policejního instruktora seznámí nejen s technikami sebeobrany, které si budou moci bezpečně vyzkoušet, ale i s prostředky jako je obranný sprej či obušek. K dispozici budou mít rukavice a obranný sprej, tělocvična pak bude vybavena dalšími pomůckami a ochranným oblekem Red Man.

Kapacita je omezena, za kurzovné se neplatí. Přihlášky je nutno zaslat na městskou policii nejpozději do 27. března ZDE nebo na tel.: 731 609 945.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…