Příbram: První den provozu Zelené linky

19.03.2020 10:02

Město Příbram ve středu 18. března spustilo Zelenou linku, na kterou se mohou obracet jak potřební, tak dobrovolníci, kteří by chtěli pomáhat.

Příbram: První den provozu Zelené linky
Foto: Honza Groh
Popisek: Václavské náměstí v Příbrami

Zelená linka na číslech 800 555 600 a 800 444 401 má první den činnosti za sebou. Čísla jsou v provozu sedm dní v týdnu od 8 do 15 hodin.

„Po shrnutí prvního dne provozu je vidět, že zřízení této linky má smysl. Naši pracovníci zaznamenali celkem 36 hovorů. Na linku se ozvalo 12 dobrovolníků, 8 seniorů se žádostí
o pomoc a zbylí volající měli obecné dotazy. Pokud tedy máte nějaké nejasnosti, potřebujete pomoc nebo se naopak chcete k pomoci připojit, volejte,“ hodnotí první den provozu Zelené linky místostarosta Martin Buršík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…