Příbram: V Anenské ulici bude vybudán nový chodník a opravena komunikace, práce si vyžádají uzavírku

15.09.2023 13:05 | Tisková zpráva

Práce na komunikaci spojené s výstavbou nového chodníku v Anenské ulici si vyžádají dvouměsíční uzavírku této komunikace. Omezení se od pondělí 18. září týká i autobusové dopravy.

Příbram: V Anenské ulici bude vybudán nový chodník a opravena komunikace, práce si vyžádají uzavírku
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

Anenská ulice v úseku od křižovatky s ulicí Husova po křižovatku s ulicí Pod Šachtami bude v následujících dvou měsících neprůjezdná. Důvodem je pokládka nového asfaltového povrchu a výstavba chodníku, který podél této komunikace chybí. Práce budou zahájeny v pondělí 18. září.

Anketa

Má Česko pořídit letouny F-35?

3%
96%
hlasovalo: 52407 lidí

„Anenskou ulicí denně procházejí lidé, kteří doposud volili cestu mezi garážemi nebo chodili po kraji komunikace. Nyní se tedy ulice díky novému chodníku stane bezpečnější. Zároveň se zrealizuje oprava povrchu komunikace, kde se v minulosti prováděla řada lokálních oprav s krátkodobým efektem,“ uvedl starosta Jan Konvalinka.

Do výběrového řízení na realizaci se přihlásilo celkem pět firem. S nejnižší nabídkovou cenou 3 625 950 korun vč. DPH zakázku získala společnost Strabag, a. s. Realizace se dotkne také autobusové dopravy včetně školního autobusu, který po dobu uzavírky nebude obsluhovat autobusovou zastávku „Příbram, Stalingrad“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

dezinformace

Dobrý den, tvrdíte, že dezinformace existují. Můžete definovat tento pojem, protože to zatím nikdo v ČR neudělal, ale hlavně, že tato vláda pořád mluví o tom, jak se tu šíří a jak s nimi bude bojovat. A výsledek je takový, že jak sám říkáte, se tu řada lidí bojí pak narovinu říci to, co si myslí

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Máme ocenění za nejlepší architekturu v historickém prostředí

22:28 Pardubice: Máme ocenění za nejlepší architekturu v historickém prostředí

Na začátku týdne byly oznámeny výsledky Ceny Klubu Za starou Prahu za novou stavbu v historickém pro…