Primátorka Nechybová: Rekonstrukce koupaliště na Klíši začala

28.01.2019 16:47

Rekonstrukce venkovního koupaliště na Klíši se rozbíhá. O termínu dokončení v březnu 2020 se hovořilo v pondělí při slavnostním poklepání na základní kámen stavby.

Primátorka Nechybová: Rekonstrukce koupaliště na Klíši začala
Foto: zitusti.cz
Popisek: Věra Nechybová, primátorka Ústí nad Labem

„Konečně začínáme!“ zdůraznil v úvodním proslovu primátor Petr Nedvědický. Složitý proces přípravy stavby připomněla statutární náměstkyně primátora Věra Nechybová. O tom, jak bude stavba pod dohledem a co by měla po dokončení nabídnout, hovořil náměstek Pavel Tošovský. K návratu na místo činu se přiznal Roman Vildner ze společnosti Metrostav, která rekonstruovala plaveckou halu a její lidé mají nyní na starosti rekonstrukci venkovního areálu. Všichni společně popřáli zdárný průběh stavby a také to, aby dobře sloužila obyvatelům i návštěvníkům města.

Předmětem zakázky za téměř devadesát milionů korun je rekonstrukce venkovní části Plaveckého areálu Klíše tak, aby bylo vytvořeno pro návštěvníky zajímavé a koncepčně moderní rekreační zařízení navazující přímo na krytou plaveckou halu.

Rekonstrukce zahrnuje úpravu stávajících venkovních bazénů včetně okolních ploch s doplněním atraktivních prvků pro vodní hrátky. Součástí stavby jsou mimo jiné nové nerezové bazénové vany s vodními atrakcemi a bazénovou technologií, objekty ošetřovny a pokladny, terasa  - paluba,  brodítka, sprchy, sociální zázemí pro návštěvníky, zázemí pro plavčíky, dětský koutek, technický objekt v jihozápadním rohu areálu,  terénní úpravy a zeleň, příprava pro stánky s občerstvením, veřejné osvětlení, monitoring a zabezpečení areálu, ozvučení areálu, mobiliář, příjezdy, přístupy, všechny sítě (kanalizace, rozvody vody, vč. pitné, el. energie se samostatným měřením připojovacích bodů pro stánky, slaboproudé rozvody, datové sítě).

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Začíná stavba vodovodu a kanalizace v Malesicích, hotovo bude do léta 2027

19:27 Plzeň: Začíná stavba vodovodu a kanalizace v Malesicích, hotovo bude do léta 2027

Plzeňská vodárna zahájila stavbu kompletní realizace nové veřejné infrastruktury v plzeňském městské…