Přímé dotace neziskovým organizacím v Chrudimi

08.02.2018 9:16

Vedení města podepsalo na konci měsíce ledna 2018 smlouvy o poskytnutí přímé dotace pro celkem 15 neziskových organizací. Přímé dotace v souhrnné výši téměř 2 miliony korun schválilo v prosinci 2017 Zastupitelstvo města Chrudim.

Přímé dotace neziskovým organizacím v Chrudimi
Foto: chrudim.eu
Popisek: Chrudim

Mezi příjemci přímých dotací jsou většinou organizace poskytující sociální nebo jiné pomáhající služby. Neziskové organizace obdrží finanční prostředky do 60 dnů od podepsání smluv samotnými příjemci dotací.

„Již řadu let poskytujeme finanční prostředky v oblasti  přímých dotací hned na začátku roku, protože víme, jak složité období to pro řadu neziskových organizací je,“ říká místostarosta města Jan Čechlovský.

Vedle toho jsou v současné době příslušnými komisemi posuzovány žádosti o dotace v kategoriích příspěvků na podporu sportu a tělovýchovy, kulturních dotací, grantů a dotací ostatních – nezařaditelných mezi sport a kulturu. V blízké době také proběhne jejich schvalování na úrovni rady, případně zastupitelstva města. Souhrnná suma k rozdělení ve zmíněných oblastech může činit až 3,65 milionu korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…