Propagační služby pro Statutární město Prostějov

21.04.2022 15:47 | Tisková zpráva

Radní na svém posledním jednání odsouhlasili zahájení zadávacího řízení podlimitní veřejné zakázky na propagační služby pro Statutární město Prostějov v rámci hokejových utkání A-týmu mužů a dalších aktivit klubu LHK Jestřábi Prostějov A-team s.r.o.

Propagační služby pro Statutární město Prostějov
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

Obsahem zakázky je propagace v sezóně 2022/2023. Plnění této veřejné zakázky bude v oblasti poskytování propagačních a reklamních služeb během hokejových utkání A-týmu mužů a dalších doprovodných aktivit klubu v rámci CHANCE LIGY.

„Pravidelně rozhodujeme o této formě spolupráce. Konkrétně půjde o umístění znaku města a propagačních textů na hráčských dresech, na ledové ploše, na stadionu a dalších místech, a také o spoty v hlášeních a podobně,“ nastínil první muž radnice, primátor František Jura s tím, že společnost LHK Jestřábi Prostějov A-team s.r.o. je výhradním vlastníkem práv na poskytování reklamních a obdobných služeb v souvislosti s činností týmu.

Místem plnění této veřejné zakázky bude domácí stadion v Prostějově a přiměřeně i stadiony soupeřů či místa dalších souvisejících akcích. Smlouva by měla nabýt účinnosti začátkem června s koncem platnosti k 31. 5. 2023.

Poskytování propagačních služeb bude financováno výhradně z prostředků města.
Cena za podlimitní veřejnou zakázku bude známa po ukončení soutěže.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…