Prostějov: Bytový dům v ulici Kravařova jde znovu do prodeje

29.10.2017 7:36

Dům byl již v minulosti nabízen k prodeji, Zastupitelstvo města Prostějova však návrh na schválení prodeje zamítlo. Nyní se objevil nový zájemce.

Prostějov: Bytový dům v ulici Kravařova jde znovu do prodeje
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

Rada města Prostějova doporučuje zastupitelům schválit prodej pozemku, jehož součástí je stavba bytového domu v ulici Kravařova 3 za nabídnutou kupní cenu ve výši 2.61 milionu korun.

Dům byl již v minulosti nabízen k prodeji, Zastupitelstvo města Prostějova však návrh na schválení prodeje zamítlo. Nyní se objevil nový zájemce a tak záměr prodeje je opět takzvaně na stole. Nabídky mohli zájemci posílat v písemné formě, osobně nebo poštou v uzavřené obálce a to do 29.09.2017.

„Výběr proběhl formou obálkové metody za nabídnutou kupní cenu, což je 2.61 milionu korun. Cena bude zaplacena před podpisem kupní smlouvy. Při prodeji bude uplatněn systém aplikace kauce tradiční při prodeji majetku Statutárního města Prostějova,“ uvedl náměstek primátorky Jiří Pospíšil. Náklady na zpracování znaleckého posudku a správní poplatek spojený s podáním návrhu na povolení vkladu vlastnického práva do katastru nemovitostí hradí kupující.

Nemovitost pochází z roku cca 1910. Objekt tvoří dvoupodlažní, nepodsklepený trakt se sedlovou střechou. V roce 2000 byla kompletně vyměněna střešní krytina včetně krovu. Budova se nachází v památkové zóně.

Zájemce o odkup není dlužníkem Statutárního města Prostějova.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…