Prostějov: Nákupy na internetu s sebou nesou rizika. Poradí webinář

25.11.2015 6:25

Nakupování na internetu je populární, ale jaká nese rizika? Kdy máte a kdy nemáte právo odstoupit od kupní smlouvy a jak se pak dostanete ke svým penězům? Chcete-li se dozvědět, jaká jsou základní práva a povinnosti při nákupu v e-shopu, zúčastněte se webináře pro spotřebitele, který poradí a dá prostor vašim dotazům.

Prostějov: Nákupy na internetu s sebou nesou rizika. Poradí webinář
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

Bezplatný webinář na téma „Moje práva a povinnosti v internetovém obchodě" se uskuteční ve středu 25. listopadu od 18 hodin. Plánovaný rozsah je 30-60 minut.

„Webináře se zúčastníte přihlášením na adrese ZDE optimálně pět až deset minut před oficiálním začátkem. Zde pouze vyplníte své jméno a e-mail a kliknete na "vstoupit do místnosti". Následně vyčkáte na přizvání a poté budete automaticky přesměrováni do místnosti, kde bude webinář probíhat," uvedla vedoucí Odboru obecního živnostenského úřadu Magistrátu města Prostějova Antonie Orálková a dodala, že k účasti na webináři stačí běžný počítač s připojením na internet a sluchátka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

7:37 Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

V rámci letošních oslav 770 let od první písemné zmínky o našem městě jsou pořádány akce v duchu OSL…