Prostějov: Nové info panely pomohou s orientací v budovách magistrátu

08.01.2018 16:23

Lidé, kteří přišli do budovy magistrátu na náměstí T.G. Masaryka nebo Školní ulici si jistě již všimli novinky, která má pomoci s orientací po budovách. U vchodu jsou instalovány nové info panely s odkazem na úřední desku, životní situace a kontakty. Nyní jsou v testovacím provozu, naostro se rozjedou koncem ledna.

Prostějov: Nové info panely pomohou s orientací v budovách magistrátu
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

„Dotykový panel informace přebírá z webových stránek města. Lidé zde – v ostrém provozu - najdou navigaci po všech budovách magistrátu v návaznosti na zaměstnance, kterého hledají a to buď dle jména, nebo životní situace,“ vysvětlil Richard Sedlák z Odboru informačních technologií Magistrátu města Prostějova.

V současnosti běží testovací provoz a probíhají dokončovací práce. Zmíněný ostrý provoz je plánován od konce ledna tohoto roku. Nové info panely tak doplní stávající venkovní kiosek, který lidé již znají a využívají vedle Informační služby města Prostějova.

Další umístění panelů se v současné době neplánuje. Pokud ovšem bude kladný ohlas občanů, doplnění info desek není vyloučeno.

Cena: pořízení 2 kusů kiosků vč. SW a navigace - 284 708 Kč včetně DPH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Je za námi třetí ročník Family festivalu

7:37 Ústí nad Labem: Je za námi třetí ročník Family festivalu

Třetí ročník zábavné akce pro celou rodinu, kterou uspořádalo statutární město Ústí nad Labem, přilá…