Prostějov: Nový přivaděč vody do průmyslové zóny je hotov

15.09.2020 17:39

Průmyslová zóna, která se stále rozrůstá, začala v posledním čase citelně pociťovat nedostatek vody. Bylo proto třeba situaci řešit a vybudovat nový přivaděč, který by zajistil další její dodávky.

Prostějov: Nový přivaděč vody do průmyslové zóny je hotov
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

„V pátek 28. 8. 2020 byly ukončeny a provedeny veškeré práce související s realizací této stavby. Po kolaudaci bude dílo předáno do užívání,“ uvedl první náměstek primátora Jiří Pospíšil a jak doplnil, na stavbě se finančně podílely některé firmy působící v průmyslové zóně.

„Koncem roku 2019 jsme jednali se zástupci firem, kterých se dodávky vody týkají, o možném finančním příspěvku na výstavbu,“ připomněl první náměstek primátora Jiří Pospíšil a jmenoval společnosti: MB TOOL s.r.o., Lutín – Třebčín, Toray Textiles Central Europe s.r.o., Prostějov a a Windmöller & Hölscher Czech s.r.o., Kralice na Hané.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Podzemí domu Kalich nabízí nová turistická lákadla

7:37 Litoměřice: Podzemí domu Kalich nabízí nová turistická lákadla

Se začátkem právě zahájené nové turistické sezony přichází město Litoměřice s novinkou, jež má ambic…