Prostějov: Průzkum spokojenosti občanů Olomouckého kraje

31.05.2023 10:32 | Tisková zpráva

V rámci Rozvojové strategie krajského úřadu kraj definoval priority, jimž se chce v následujících období věnovat. Jednou z nich je oblast spokojenosti občanů Olomouckého kraje.

Prostějov: Průzkum spokojenosti občanů Olomouckého kraje
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

V návaznosti na tuto prioritu je nastaven systém pravidelného ověřování kvality řízení vztahů s hejtmanstvím. Cílem je získat zpětnou vazbu hodnotící spolupráci krajského úřadu a pokusit se na základě získaných poznatků zlepšit vzájemnou spolupráci a komunikaci. Vyplněním tohoto dotazníku můžete významně pomoci vedení úřadu a jeho zaměstnancům získat zpětnou vazbu na fungování úřadu a přispět tak ke zlepšení řady aspektů společné práce. Vyjádření Vaší spokojenosti a získání pozitivní zpětné vazby je stejně důležité, jako poukázání na případné rezervy či nedostatky. 

Vlastní průzkum spokojenosti probíhá od 15. 5. 2023 do 16. 6. 2023. Dotazníkové šetření a jeho sběr je nastaveno jako zcela anonymní. Vyplnění celého dotazníku vám nezabere více než 5 minut. Všechny získané podněty vyhodnotíme a budeme se jimi zabývat. Výsledky dotazníkového šetření budeme nejpozději do listopadu prezentovat v měsíčníku Olomoucký kraj a na webových stránkách kraje. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…