Průzkum pocitu bezpečí obyvatel města Dvůr Králové nad Labem

01.11.2018 20:25

Městská policie Dvůr Králové nad Labem (MPDK) chce i nadále zlepšovat bezpečnost obyvatel ve městě. Proto byl ve spolupráci s pracovníky odboru rozvoje, investic a správy majetku připraven pro občany dotazník na toto téma, jehož výsledky budou zohledněny např. v projektech prevence kriminality.

Průzkum pocitu bezpečí obyvatel města Dvůr Králové nad Labem
Foto: www.dvurkralove.cz - Miluše Peterová
Popisek: Dvůr Králové nad Labem

„Rádi bychom zjistili, jak obyvatelé vnímají bezpečnost ve Dvoře Králové nad Labem, proto jsme se rozhodli je touto cestou oslovit a požádat je o vyplnění dotazníku na téma Průzkum pocitu bezpečí,“ říká ředitel MPDK Jan Štípek a pokračuje: „Názory občanů následně zohledníme při stanovování priorit v oblasti bezpečnosti, práce městské policie a projektů prevence kriminality. Na základě výsledků průzkumu zvolíme takové cíle, aby se zvýšil pocit bezpečí všech obyvatel města.“

Dotazník je určen pro občany starší 15 let. Dotazy jsou rozděleny do šesti oblastí, není třeba uvádět jméno respondenta. Při zpracování získaných dat tak bude zachována anonymita. „Vyplnění dotazníku zabere 10 až 15 minut. Pokud by bylo třeba, doplňující informace zájemci získají na čísle 499 320 520 nebo prostřednictvím e-mailu: mpdk@mudk.cz,“ podotýká Jan Štípek, který již nyní děkuje všem obyvatelům, kteří se do průzkumu zapojí a projeví tak zájem na zlepšení bezpečnosti ve Dvoře Králové nad Labem.

Od 1. listopadu 2018 bude dotazník v tištěné podobě k dispozici na recepci městského úřadu, kde bude možné ho také do 30. prosince 2018 odevzdat do připravené schránky. Ve stejném termínu bude možné dotazník vyplnit i elektronicky - Průzkum pocitu bezpečí obyvatel města Dvůr Králové nad Labem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.