Reedice encyklopedie o Chrudimi

10.08.2018 16:06

Publikace Chrudim. Vlastivědná encyklopedie, kterou v nákladu tří tisíc kusů vydalo město v roce 2005 u příležitosti oslav 950. let od první písemné zmínky o Chrudimi, je kompletně rozebrána a vyprodána. Proto Chrudim už od loňského roku připravuje její reedici.

Reedice encyklopedie o Chrudimi
Foto: chrudim.eu
Popisek: Chrudim

„Ukázalo se, že po encyklopedii o Chrudimi byla od jejího vydání velká poptávka. Navíc je to kniha, která určitě patří do knihoven všech těch, kteří se o město zajímají a chtějí se dozvědět víc o jeho historii, vývoji, životě, osobnostech a celé řadě dalších oblastí,“ říká místostarosta města Jan Čechlovský.

Na druhém vydání encyklopedie pracovalo celkem 47 autorů, kteří nejen aktualizovali a upravili stará hesla, ale také rozšířili publikaci o hesla nová. Nové vydání tak bude téměř o třetinu obsáhlejší.

Kniha by měla být vydána ještě na konci letních prázdnin a slavnostně by měla být představena v sobotu 8. září, kdy se v Chrudimi uskuteční tradiční Den otevřených dveří památek. V tento den současně půjde encyklopedie do prodeje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrava: Město hledá zhotovitele expozice tučňáků

22:09 Ostrava: Město hledá zhotovitele expozice tučňáků

Zhotovitele netypické, zato velmi atraktivní stavby hledá město Ostrava. Zoologická zahrada a botani…