Rokycany: Pečovatelská služba zajistí nákupy i úklid

22.07.2020 16:59

Lidem se sníženou soběstačnost kvůli věku, chronickému onemocnění nebo zdravotnímu postižení, a také rodinám s dětmi pomáhá v Rokycanech a okolí pečovatelská služba.

Rokycany: Pečovatelská služba zajistí nákupy i úklid
Foto: wikimedia.org
Popisek: Rokycany

O klienty se stará terénní formou v jejich domácnostech nebo ambulantní formou v Hradební ulici č. 13 v Rokycanech, kde je bezbariérové středisko osobní hygieny a prádelna

Jen v loňském roce se desítka zaměstnanců, mezi nimiž je vedoucí, sociální pracovník a osm pečovatelek, starala o 189 klientů. K nejžádanějším úkonům pečovatelské služby patří dovoz obědů, nákupy a pochůzky, úklid a údržba domácnosti, pomoc při osobní hygieně nebo příprava a podání jídla a pití.

Podrobné informace je možné získat na webu města, na telefonních číslech 371722467, 737233564 nebo prostřednictvím e-mailu eva.dudlova@rokycany.cz. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Posezení pro obyvatele domu s pečovatelskou službou se už staví

7:17 Aš: Posezení pro obyvatele domu s pečovatelskou službou se už staví

Komunitní zahrádka s piknikovým sezením je projekt, který se objevil v seznamu návrhů v rámci partic…