Roudnice nad Labem: Desítky nálezů čekají na své majitele

09.02.2018 11:33

Desítky mobilních telefonů, dokladů a klíčů ve ztrátách a nálezech nikoho příliš nepřekvapí. Věděli jste však, že úřad schraňuje i jízdní kola? Některá z nich se, po překročení lhůty pro jejich uchovávání, nyní svých majitelů dočkat nemusí. Obraťte se na místní úřad dokud je čas.

Roudnice nad Labem: Desítky nálezů čekají na své majitele
Foto: archív autora
Popisek: Roudnice nad Labem

Pokud již delší dobu postrádáte své jízdní kolo, možná i po letech máte šanci ho nalézt. Přijďte se zeptat do přízemí úřední budovy na Karlově náměstí (dveře 6a) a pokud bude některé z více jak desítky kol odpovídat Vašemu popisu, může Vám být navráceno. Upozorňujeme však, že po třech letech od nalezení a přijetí věci dojde k jejímu vyřazení. Plovací vesta, přední světlo, sada na pétanque či sedačka do skifu. To vše jsou kuriózní nálezy, které čekají na roudnickém úřadě na své majitele. Proto neváhejte a obraťte se na nás co nejdříve.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…