Rožnov pod Radhoštěm: Město vybuduje nové parkoviště a hřiště

23.03.2019 12:43

V místní části Kramolišov na místě stávajícího neoficiálního parkoviště vybuduje město Rožnov nové parkoviště a hřiště pro volnočasové aktivity. Práce za 3,5 milionu korun by měly být hotovy do konce června.

Rožnov pod Radhoštěm: Město vybuduje nové parkoviště a hřiště
Foto: roznov.cz
Popisek: Náměstí v Rožnově pod Radhoštěm

Dvacet nových parkovacích míst, nové hřiště pro volnočasové aktivity a úprava stávajícího „hnízda“ pro kontejnery na tříděný odpad. Tak vypadají plány, které od tohoto týdne bude realizovat rožnovská radnice ve spolupráci s vybranou dodavatelskou firmou v místní části Kramolišov.

„Jedná se o plochu u tzv. Kramolišova mostu, která v současnosti slouží jako neoficiální parkoviště a také jako zpěvněná plocha pro kontejnery na tříděný odpad. Připraveným projektem chceme revitalizovat další veřejný prostor v Rožnově a upravit ho tak, aby sloužil širšímu spektru služeb,“ uvedl Radomír Šnejdrla z odboru investic MěÚ Rožnov.

Práce, zahájené v tomto týdnu předáním staveniště dodavatelské firmě, by měly být ukončeny do 30.6.2019. Cena za vybudování hřiště, parkoviště a úpravu zpevněné plochy pro kontejnery je stanovena na 3,5 milionu korun vč. DPH a hrazena bude z rozpočtu města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Ve městě se poprvé uskuteční festival kreativních nadšenců Maker Faire

16:31 Jihlava: Ve městě se poprvé uskuteční festival kreativních nadšenců Maker Faire

Světová přehlídka kreativity Maker Faire zavítá poprvé do Jihlavy. Jednodenní akce se uskuteční 20. …