Rychnov nad Kněžnou: Městský web obsadil první místo v kraji

20.03.2017 17:45

V úterý 14.3.2017 byly v sídle Krajského úřadu slavnostně vyhlášeny výsledky 19. ročníku soutěže Zlatý erb, kterého se za město Rychnov nad Kněžnou zúčastnil tajemník Městského úřadu Ing. Ladislav Pyskatý a správce stránek Jaroslav Štícha.

Rychnov nad Kněžnou: Městský web obsadil první místo v kraji
Foto: podkrkonosi.cz
Popisek: Rychnov nad Kněžnou

V této prestižní soutěži hodnotí vybraní odborníci kvalitu, přehlednost a použitelnost internetových stránek měst a obcí a elektronických služeb pro veřejnost. Hodnotí se zejména obsah povinných informací, úřední desky, doporučených a doplňkových informací, dále ovládání webu, navigace a přehlednost stránek, výtvarné zpracování, bezbariérová přístupnost, podpora IPv6 a DNSSEC a podpora zobrazení na mobilních zařízeních.

Město Rychnov nad Kněžnou se této soutěže účastní pravidelně a v poslední době vždy úspěšně. V roce 2014 jsme v krajské soutěži o nejlepší stránky města obsadili 2. místo, v roce 2015 to bylo 3. místo, v roce 2016 opět 2. místo a v letošním roce jsme dosáhli na metu nejvyšší.

Městské stránky jsou postaveny na redakčním systému, který umožňuje správci webu a ostatním pověřeným pracovníkům městského úřadu, jednoduchým způsobem vkládat příspěvky – texty, obrázky, videa, a pod. Nechybí ani mobilní verze webu, která umožňuje prohlížení stránek na všech mobilních zařízeních. Naší snahou je, aby internetové stránky města byly jednoduché ale přehledné, aby se návštěvníci v množství informací dobře orientovali a aby se na náš web rádi vraceli. Jak se nám to daří, musíte posoudit vy, návštěvníci stránek. Těší nás, že krajská odborná komise nás ohodnotila velmi dobře.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…