Šlapanice: Město chce postavit nový hudební dům

19.01.2020 9:37

Město Šlapanice plánuje postavit v parku na ulici Riegrova nový hudební altán a v místě bývalé šatlavy a bistra nový dům, který bude sloužit jako knihovna a kavárna/restaurace.

Šlapanice: Město chce postavit nový hudební dům
Foto: slapanice.cz
Popisek: Město Šlapanice

Při zadávání výběrového řízení na stavbu město předpokládalo zahájení stavby po výběru dodavatele v září 2019. Zadávací řízení se však protáhlo v důsledku dotazů uchazečů tak, že smlouva s vítězným uchazečem, společností 3V & H, s. r. o., mohla být podepsána až koncem roku 2019. S ohledem na charakter výstavby, technologické postupy a rovněž s požadavkem ponechat park přístupný veřejnosti ještě do konání Šlapanických slavností v srpnu 2020 byl po dohodě s dodavatelem stavby posunut termín zahájení stavby na konec srpna 2020. Tím vyvstal požadavek zajistit návštěvníkům parku jednak možnost občerstvení a také možnost využívat sociální zařízení, které je v budově bistra a je plně funkční. Znovu proto bude zveřejněn záměr na pronájem bistra. Děkujeme za pochopení.

Další informace o projektu naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…