Slavkov: Nájezd na I/50 je uzavřený, u stavby postojíte na semaforu

03.09.2020 21:49

Od pondělí 31. 8. se změnilo organizace omezení dopravy kvůli stavbě kruhové křižovatky u budoucí prodejny LIDL. Řidiči, kteří míří směrem od Nížkovic (Kyjova) po silnici I/54 se budou muset připravit na stání v koloně kvůli semaforu umístěného před stavbou.

Slavkov: Nájezd na I/50 je uzavřený, u stavby postojíte na semaforu
Foto: slavkov.cz
Popisek: Palackého náměstí v Slavkově u Brna

Řidiči mířící na silnici I/54 (Nížkovice – Kyjov) z Brna zase budou svedeni u obchodního centra Penny na ulici Špitálskou. Těmto řidičům, pokud se chtějí vyhnout koloně kvůli semaforu, doporučujeme vyhledání alternativních cest jako například přes Hodějice nebo Heršpice – Rašovice – Křižanovice.

Řidiči jedoucí na silnici I/54 (Nížkovice – Kyjov) ze směru od Uherského Hradiště (Bučovic) zase musí odbočit ještě před Slavkovem na ulici Bučovická (sjezd označený také směrovkou Němčany). I těmto řidičům doporučujeme raději uhnout ze silnice I/52 dříve než před Slavkovem.

Dopravní omezení v této podobě potrvá do 13. září. Stavba kruhové křižovatky bude pokračovat až do konce října. Proto se dopravní značky po tomto datu vrátí do podobného režimu jako v létě – otevře se sjezd na silnici I/50 a doprava mířící z/do Nížkovic – Kyjova bude opět svedena z centra města na obchvat. Průjezd do města ale bude opět uzavřen a do centra se až do října dostanete pouze z obchvatu I/50 po ulici Bučovická nebo Špitálská.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

7:37 Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

ZŠ Okružní na Jižních Svazích se stále pyšní přívlastkem Partnerská škola Českého volejbalového svaz…