Sokolov: Na naše minivolejbalisty čekala velká konkurence

10.06.2022 12:59 | Tisková zpráva

Dvě družstva ze Sokolova, Volejbal Sokolov a Baník Sokolov, se zúčastnila jednoho ze tří celostátních kol „barevného minivolejbalu“ při Evropské lize mužů a žen.

Sokolov: Na naše minivolejbalisty čekala velká konkurence
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Akci pořádal Český volejbalový svaz a do Karlových Varů přijely i kluby Klokani Aš, VK Karlovy Vary, ČEZ Karlovarsko, přidaly se rovněž oddíly z Žatce, Ústí nad Labem, Jirkova, Šťáhlav, Teplic a další.

Oddíl Volejbalu Sokolov měl své zastoupení v barvách – žlutá, oranžová, červená a modrá. Všichni mladí hráči byli odhodlaní předvést vše, co se již na trénincích naučili a bojovali ve velké konkurenci o co nejlepší umístění. I když tentokrát na medaile nedosáhli, chlapci získali další cenné zkušenosti a užili si dva slunečné dny plné sportu.

Děkujeme všem účastníkům oddílu za vzornou reprezentaci a gratulujeme k výsledkům dosaženým jak při tomto turnaji, tak po celou sezonu. Zážitkem bylo i utkání reprezentačních týmů České republiky a Lotyšska, který skončil vítězstvím našich barev.

Hráči české reprezentace přišli i na autogramiádu, kde chlapci sbírali podpisy reprezentantů a pořídili společné fotografie. Mezi reprezentanty je také odchovanec oddílu Volejbal Sokolov, nahrávač, Ondřej Piskáček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž představí své krásy na výstavě v několika moravských městech

16:14 Kroměříž představí své krásy na výstavě v několika moravských městech

Vydat se blíž k lidem a oslovit je jako potenciální návštěvníky Kroměříže v jejich domovském prostře…