Sokolov: Parkoviště u kláštera je pro obyvatele opravované ulice

21.03.2022 6:32 | Tisková zpráva

Město Sokolov se obrací na své obyvatele s prosbou o spolupráci při rekonstrukci ulice Lidické nábřeží.

Sokolov: Parkoviště u kláštera je pro obyvatele opravované ulice
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Uvědomujeme si, že tato situace je pro mnoho z vás značně nepříjemná a přinese vám mnoho komplikací. Rekonstrukce uvedené ulice je však nezbytná, neboť současný stav opravdu není dobrý. Během této doby mají obyvatelé ulice Lidické nábřeží a sousedící strany Starého náměstí vyhrazené parkoviště u kláštera.

Toto parkoviště je již opatřeno příslušnou dopravní značkou (zákaz vjezdu s dodatkovou tabulkou) a parkovat zde mohou pouze držitele parkovacích karet. Parkovací karty vydává v úřední době Městský úřad Sokolov - odbor rozvoje města. Parkovací karta je nepřenosná s vyznačením registrační značka automobilu a má své číslo. Obdrží ji pouze lidé s bydlištěm Lidické nábřeží a na jeden byt pro jeden automobil. Parkovací karta na plochu u kláštera bude platná po celý den i noc. K dispozici je přibližně sedm desítek míst. Jednotlivá místa však pro konkrétní auto rezervovat nelze.

Ostatní obyvatelé mohou parkovat v přilehlých ulicích nebo lze jako alternativu doporučit parkování u polikliniky, podél ulice Husitská (od 15:00 do 7:00 není zpoplatněno) nebo před restaurací Retro. Bohužel nelze parkování vyřešit ke spokojenosti všech – taková parkovací kapacita v centru není. Pokud budete parkovat na parkovišti u kláštera bez příslušné parkovací karty, vystavujete se riziku pokuty a v nejhorším případě i odtažení vozidla.

Velmi se omlouváme za komplikace a prosíme vás o trpělivost. Věříme, že dočasné nepohodlí bude vyváženo novou komunikací ku prospěchu všech obyvatel v okolí a naše město Sokolov bude zase o kousek hezčí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Muzejní noc opět zpřístupní desítky zajímavých míst

10:28 Olomouc: Muzejní noc opět zpřístupní desítky zajímavých míst

V pátek 17. května od 18 hodin do půlnoci budete mít znovu příležitost projít si galerie, muzea a da…