Sokolov: Tylovku čekají od března velké stavební úpravy

01.03.2020 7:34

Stavební úpravy jsou naplánovány v ulici J. K. Tyla v centrální části města Sokolov. Rekonstrukce čeká nejen komunikaci, ale také to, co se ukrývá pod ní. Tedy vodovod a kanalizaci.

Sokolov: Tylovku čekají od března velké stavební úpravy
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Stavba je rozdělena na dvě etapy. První v rozsahu od Lobezského potoka po křížení ulice J. K. Tyla s ulicí Maxima Gorkého začne 4. března a potrvá do konce června.

Realizace stavby je spojena s dopravním omezením v ulici J. K. Tyla, v první etapě od Lobezského potoka po křížení ulice J. K. Tyla s ulicí Maxima Gorkého. V tomto rozsahu bude tato část ulice uzavřena a bude omezena dopravní obslužnost a možnosti parkování v ulici J. K.Tyla a přilehlých komunikacích.

Druhá etapa stavby v rozsahu od křížení ulice J. K. Tyla s ulicí Maxima Gorkého do napojení na Rokycanovu ulici bude realizována od konce června do konce srpna. Zhotovitelem díla je společnost VIDEST Otovice.

Součástí stavby  je oprava komunikace J. K. Tyla s vybudováním dešťové kanalizace a výměnou vodovodního a kanalizačního vedení v ulici. Stavba bude financována jako společná investice města Sokolov a Sokolovské vodárenské s. r. o., která bude hradit část stavby vodovod, splašková kanalizace a jednotná kanalizace. Náklady na tento projekt přesáhnou 12 milionů korun, z toho přibližně 3,4 milionu korun uhradí Sokolovská vodárenská.

Omlouváme se tímto obyvatelům ulice a také ostatním uživatelům za omezení v dopravě, případnou zvýšenou hlučnost a prašnost při provádění prací. Žádáme všechny majitele objektů a uživatele komunikací o dodržování dopravního značení, aby byla zaručena dopravní obslužnost objektů v ulici J. K. Tyla a také možnost provádění prací.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…