Sokolov: Vedení města se setkalo se seniory

23.05.2016 21:03

Ve středu 18. května se ve Velkém sále Městského domu kultury konala jedna z dalších pravidelných besed se seniory. Na jejich otázky odpovídali starosta Jan Picka, místostarostka Renata Oulehlová, místostarosta Karel Jakobec a tajemnice Simona Randová. A dotazů nebylo málo.

Sokolov: Vedení města se setkalo se seniory
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

V úvodu informoval Jan Picka téměř stovku účastníků o schválení demolice bývalé základní školy v Sokolovské ulici, kde by následně měl být postaven dům pro seniory. Hovořil také o pokračujícím vyjednávání ohledně odkoupení domů u kina Alfa a o opravě sokolovského nádraží, kde SŽDC slíbila investici ve výši 20 milionů korun. Začátek besedy patřil také poděkovaní aktivním seniorům, i díky kterým fungují hlídaná sportoviště v Sokolově.

Dotazy padaly také na sokolovské cyklostezky a opravy pozemních komunikací. Karel Jakobec zúčastněným sdělil dobrou zprávu, a to schválení zastupitelstva města na podání žádosti o vybudování víceúčelových městských stezek. Po skončení oprav v ulici Vítězná bude zahájena také oprava ulice Petra Chelčického u stanice hasičského záchranného sboru, na kterou je již připraven projekt.

Penzisté poděkovali vedení města a městské společnosti SOTES s.r.o., za velmi dobré udržování chodníků a komunikací v zimním období. Pochváleno bylo také cvičení pro seniory, které si mnozí oblíbili.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…